Servicii tipografice
Piatra de temelie a oricarui proces de promovare este crearea identitatii vizuale a brandului. Acesta este un proces care are menirea sa cuprinda si sa transmita printr-o forma grafica unica toate caracteristicile brandului.In aceasta directie, specialistii de creatie ai firmei noastre va pot furniza urmatoarele servicii:

Elemente de design publicitar:

  • flyer
  • banner
  • afise
  • brosuri
Corporate identity:

  • creatie logo
  • slogan
  • brand book
  • carte de vizita
  • foaie cu antet

Odata ce imaginea este creata, iar strategia stabilita, putem incepe transpunerea in practica a teoriei – crearea efectiva a purtatorilor mesajului nostru. Firma noastra, prin divizia proprie de productie publicitara iti poate furniza toata gama de productie publicitara:

Print digital de dimensiuni mici:
Apelezi la acest tip de print atunci cand ai nevoie de un produs final rapid, ideal in cazul tirajelor mici si mijlocii. Se realizeaza pe cartoane cretate sau speciale, cu gramaj pana in 300 gr/mp. Aplicatii: cărţi de vizită, pliante, fluturaşi , afişe, foi cu antet, calendare, mape, sacose hartie, etichete, plicuri personalizate.

Print digital de mari dimensiuni:
Printul digital de mari dimensiuni se executa pe o multitudine de materiale:

Aplicatii pentru exterior (outdoor):
Steaguri personalizate, Mesh (afisarea pe cladiri),banner frontlit si backlit (panouri publicitare, casete luminoase), autocolant (decorarea autovehiculelor, vitrinelor), postere si afise de exterior (citylight).

Aplicatii pentru interior (indoor):
Materialele din aceasta categorie sunt folosite de cele mai multe ori pentru decorarea POSM: autocolant (decorare standuri expozitionale, mese de sampling), sisteme de expunere (roll-up, pop-up, print pe material textil (canvas), tapet personalizat, window graphics, floor graphics, postere, afise, backlit film, stickere, shelf stripe, shelftocker etc.

Casete luminoase:
Sunt cele mai cunoscute sisteme de expunere exterioara pentru spatiile comerciale. Au rol de informare sau directionare, se pot amplasa direct pe fatada cladirii sau pe stalpi de sustinere, iar vizibilitatea lor este sporita de sistemul de iluminare din interior. Exista si casete luminoase de interior – prolight.

Litere volumetrice:
Se folosesc atat pentru semnalizare outdoor cat si indoor. Se pot realiza prin decupare computerizata, din materiale diverse: polistiren, pvc, plexiglas, dibond, pot avea orice dimensiune, pot avea sau nu sistem de iluminare. Atrag tot timpul privirea datorita aspectului tridimensional.

icon_01-340x340